Ultraäänipuhdistus

Ihoa puhdistava ultraäänihoito on nykyaikainen, kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva ihon puhdistus jälkiä jättämättä, kivutta.

Ultraääni-ihonpuhdistushoito irrottaa hetkessä kuolleen sarveissolukon ja muuttaa ihon pinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivuitta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle. Ultraäänihoito aktivoi ihon verenkiertoa ja siten lisää ihon hapensaantia ja parantaa myös ihon väriä. Hoito myös nopeuttaa ihon uusiutumista, tasoittaa ryppyjä ja juonteita, vähentää epänormaalia pigmentaatiota (maksaläiskiä) ja vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa.

Ultraäänihoito on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistaja kaikille ihotyypeille. Hoitopään sisällä olevat kiteet värähtelevät sähkön vaikutuksesta ja tuottavat näin ultraääntä. Tämä saa hoitopään metallisen osan värähtelemään 2 850 000 krt/sek. Nopea värähtely saa aikaan paineaallon, joka etenee kudoksissa.

Tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla; iho on selvästi raikkaampi, tasaisempi ja terveennäköinen. Kuitenkin parhaat tulokset saadaan sarjahoidoilla. Ihonpuhdistuksessa sarjahoidoksi suositellaan 4-5 hoitokertaa, yksi hoito per viikko. Kun saavutetaan toivottu tulos, ylläpitohoidoksi suositellaan ihosta riippuen hoito kerran kuukaudessa tai joka toinen kuukausi.

Hoidon esteitä ovat epilepsia, verenkiertohäiriöt, tuberkuloosi, raskaus, vetistävä luomi hoitoalueella, suuret ihonalaiset metalliosat, sydämen vajaatoiminta tai sydämentahdistin, syöpä, tulehdukset ja avoimet haavat hoitoalueella.

Takaisin hinnastoon

Etusivu Ajankohtaista Tuotteet Hinnasto Yhteystiedot