Dr. Baumann
Dr. Baumann kosmetiikkasarja perustuu bionomiseen ajattelumalliin. Tuotteista on pyritty jättämään pois kaikki ihoa allergisoivat sekä herkistävät ainesosat. Dr. Baumannin tuotteet valmistetaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteilla on erinomainen siedettävys myös herkällä iholla.

Aquatonale
YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.


PhD Safewax
PhD on ainoa steriili vahausjärjestelmä, joka eliminoi tartuntariskit. Menetelmällä voidaan poistaa kaikki kehon karvat. Ei tulehdus- eikä tartuntavaaraa. PhD-vahaus perustuu yksittäisiin vahatuubeihin ja kertakäyttöiseen hoitopäähän. Karvat pysyvät poissa noin 3 - 6 viikkoa. Säännöllisesti tehtynä vahaus heikentää karvankasvua eikä hoidon jälkeen tule voimakasta sänkeä. Kokeile ja ihastu!


Thalgo Terre&Mer

Lisätietoja saadaksesi klikkaa logoja.

Etusivu Ajankohtaista Tuotteet Hinnasto Yhteystiedot