Dr. Baumann
Dr. Baumann kosmetiikkasarja perustuu bionomiseen ajattelumalliin. Tuotteista on pyritty jättämään pois kaikki ihoa allergisoivat sekä herkistävät ainesosat. Dr. Baumannin tuotteet valmistetaan ilman kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Tuotteilla on erinomainen siedettävys myös herkällä iholla.

Aquatonale
YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

BTB13
BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.


Lisätietoja saadaksesi klikkaa logoja.

Etusivu Ajankohtaista Tuotteet Hinnasto Yhteystiedot