Uutta! Bellabaci-imukuppihieronta!

Ikivanha menetelmä modernilla otteella. 100% silikonista tehdyt imukupit vartalolle ja kasvoille, hoitolaan ja kotikäyttöön.

Aloita sarjahoidolla hoitolassa ja jatka kotona mukaanostettavilla imukupeilla ja vartaloöljyllä. Sarjahoidon yhteydessä kotihoitotuotteet edulliseen hintaan. Katso lisää osoitteesta www.bellabaci.fi.

Bellabaci - Kiss your body better

RevitaLash!

Näyttävän katseen saamiseksi tarvitset vain yhden tuotteen, RevitaLash-hoitolinerin! RevitaLash on hoitava, väritön liner, joka kasvattaa ripsesi näyttäviksi ja kauniiksi. Hoidoksi riittää vain yksi siveltimenveto RevitaLashia iholle ripsien tyveen eye-linerin tapaan kerran päivässä. 60 päivän jälkeen näet tuloksen: vahvemmat, pidemmät, tuuheammat, omat uudet ripsesi. Saatavana myös RevitaBrow-hoitotuote tuuheiden ja näyttävien kulmien saamiseksi sekä Hair by RevitaLash ohuille ja harventuneille hiuksille.

Lahjakortti hyvään oloon on mainio lahja myös hänelle, jolla on jo kaikkea!

Lahjakortin voit antaa mihin tahansa hoitoon tai avoimena tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi käyttää sen haluamaansa hoitoon tai tuoteostoksiin. Ota yhteyttä hoitolaani puhelimitse tai sähköpostitse ja tilaa lahjakortti haluamaasi osoitteeseen. Postitan lahjakortin heti, kun maksusuorituksesi näkyy Kauneusstudion tilillä. Toimitusmaksu on 3 €.

Etusivu Ajankohtaista Tuotteet Hinnasto Yhteystiedot